Kretsleiren er i gang

dsc02451jw-300x200

Speidergudstjeneste i Møsstrond kyrkje

dsc02554spkjw-300x115

Oversikt over kretsleiren med Møsvatn i bakgrunnen

Lørdag kom de fleste speiderne til kretsleiren med telt og sekker.  Åpningsleirbålet lørdag kl 20 var den offisielle starten på leiren.  Regn var det men det stopper ikke speiderne.

Søndag blei en flott dag på Hovdøya.  Det er få ganger det er så mange folk i Møsstrond kyrkje. På øya deltok vi i speidergudstjeneste, topptur med flott utsikt og besøk på skoleinternatet. For å komme oss til øya kom det to båter som kjørte oss ut i over 27 knops fart.  Skipperne på båtene er et ektepar som bur fast på Hovdøya med sine fire barn.  En storveis opplevelse.

Mandag deles leiren i to.  De første reiser til Gaustatoppen, så kommer bussene tilbake og kjører den andre halvparten av leiren til Vemork og Krossobanen. Til torsdag byttes rutene å alle får vært med på alt.